Informatieblad Badmintonclub “ Lindenholt” seizoen 2022-2023 

Badmintonclub Lindenholt is een recreatieve vereniging voor badmintonners van 17 jaar en ouder. Beweging en spelplezier staan voorop.


Spelniveau
Bij onze vereniging zijn spelers van verschillende niveaus aangesloten. Zowel de beginnende als de meer ervaren speler komt bij ons aan zijn trekken. Je kunt terecht voor een gezellige partij badminton, maar ook een competitieve partij zal niet uit de weg worden gegaan.

Kleding, schoenen en racket
Er zijn geen specifieke kledingvoorschriften. Zorg voor makkelijke kleding en schoenen die geschikt zijn voor een sporthal. Dat wil zeggen, schoenen mogen geen zwarte zool hebben en alleen voor binnen bedoelt zijn. Dit om zwarte strepen op de vloer te voorkomen. Kleedkamers en douches zijn aanwezig in de speelhal. B.C. Lindenholt zorgt voor shuttles. Voor een racket moet men zelf zorgen. Er zijn echter altijd een aantal reserverackets aanwezig in de speelhal.

Huisvesting en speeltijden
B.C. Lindenholt speelt alleen op woensdagavond van 20:00 – 22:00 uur in de sportzaal Gildekamp, Gildekamp 60-18 te Nijmegen. Het seizoen loopt van 31 augustus tot en met 12 juli. Dit seizoen zijn er in totaal 46 speelavonden.

Contributie
De contributie bedraagt € 90,= per seizoen en moet in een keer worden voldaan. Leden die lid worden ná 1 november betalen € 11,00 aan contributie per maand voor de overige maanden van het seizoen. Hiervoor krijgt men een factuur met het totaalbedrag na aanmelding. Het totale seizoen bevat 10 speelmaanden.
Activiteiten
Zowel in de eerste als in de tweede helft van het seizoen worden er bij voldoende interesse trainingen georganiseerd voor beginnende en/of gevorderde badmintonspelers. Hierin is aandacht voor spelregels, positiespel en techniek. Deelname aan de trainingen is vrijblijvend en per inschrijving en vindt plaats tegen een kleine bijdrage voor leden.
Jaarlijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals de inmiddels welbekende “Slag Om De Shuttle”! Deelname hieraan is voor leden gratis.

Speeldata
Zie agenda

Activiteiten
Toernooien:
Worden nog gepland

Trainingen: (Bij voldoende belangstelling)
Hebben we je interesse gewekt? Kom dan een avond vrijblijvend spelen en kijk of B.C. Lindenholt ook iets is voor jou!

Heb je vragen met betrekking tot onze vereniging, neem dan contact op met het secretariaat: tel. 06-24396709 of e-mail

Wijzigingen in bovenstaande informatie zijn voorbehouden